dissabte, 31 de desembre de 2011

Acabar un any per començar-ne un altre

De vegades quan et pregunten que faries per que l'any que comença sigui millor, et pot venir al cap la resposta "desaparèixer". Què et pot provocar aquesta resposta?
  • Que per veure com està tot, millor no veure-ho
  • Que et vegis incapaç de pensar en positiu i millorar o reconduir el que hi ha 
  • Que la teva existència al món sigui supèrflua
  • Altres
Després venen els ànims, les amistats i els suports de compromís i aquell fals consol que sempre queda bé i que és política i socialment correcte.

De totes formes començar l'any, renovar les forces i tornar a intentar-ho és un repte engrescador, esperes que tot sigui millor, la feina, si en tenim, la família, la salut, el gran consol quan no hi ha res més, i, l'esport. nous reptes, nous projectes i noves fites a aconseguir. A mesura que passa l'any, els pals a les rodes van sortint, les individualitats de cadascun o les manques de comunicació van malmetent les coses, ja no parlem dels problemes habituals, com la feina, els diners o el temps. El secret per arribar a un final d'any satisfactori és la gestió de tots els pals per tal de poder aconseguir part del que t'has proposat.

Com sempre aquestes dates són una balança d'optimisme i pessimisme, i, cadascun ha de saber a quin braç s'ha de penjar, compteu fins a tres i salteu! 

Bona entrada d'any i que el 2012 vagi bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada