dimarts, 6 de setembre de 2011

Compartir amb l'equip un luxe al costat del mar.

Ahir vaig tenir la sensació d'estar en un lloc ideal per entrenar, el mar, la platja, la lluna, i, una piscina fantàstica, sense ser oficial, per la fondària i les línies, però, de 50 metres. Aquesta era la piscina del Club Nàutic Masnou, una instal·lació desaprofitada i plena de possibilitats pels que ens agrada nedar i fer bons entrenaments.
El motiu per canviar la piscina habitual de Cabrera de Mar és el manteniment rutinari i necessari, i, amb la necessitat de trobar un lloc on el Club VO2 pogués entrenar em vaig posar amb contacte amb la Mònica per tal de poder traslladar a l'equip ben a prop de casa. La Mònica encantada en donar-li vida a la piscina ens obre les portes del Nàutic, i, em diu que ens deixarà els llums de la piscina encesos, quina passada!. Però, el millor estava per arribar, els llums de colors canviants donaven ritme a les nostres braçades, i, la piscina feia goig amb una vintena llarga de nedadors.
Per a alguns dels meus companys d'equip era la primera vegada que nedaven en una piscina de 50 metres, pels que ja estem una mica més acostumats era una nova sensació, passar de seguir la línia blava i parar a la creueta, a un fons amb quadrats discontinus i una aigua que era blava, era verda, era groga, era morada i que trencava la foscor de l'entorn. 
Tot i la duresa o compromís amb la millora dels nostres resultats que en Santi i en Ricard ens proposen, fer-ho en un lloc com aquest ens motiva encara més. Ens queden tres sessions al Masnou, aprofitem-les i gaudim-les, serà l'inici d'una gran temporada!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada